Witte Wijnsaus
Basissauzen
Basissaus voor de bereiding van sauzen voor vis en wit vlees
Koel, donker en droog in gesloten verpakking bewaren.
Verkrijgbaar als:
- A395470 - Emmer (3 L)
- Merk
- Rejo
water (55,6700%) ; boter (25,9100%) ( boterconcentraat (25,9100%) ) ; melkderivaat (4,3200%) ( kookroom (magere melk, room (42% melkvet), maiszetmeel) (4,3200%) ) ; ei (3,6400%) ( eigeelpoeder (3,6400%) ) ; ??? alkohol en/of spiritus en/of alkohol extract (3,0000%) ( witte wijn (3,0000%) ) ; gemodificeerd zetmeel (2,9200%) : hydroxypropyldizetmeelfosfaat (E 1442) (2,9200%) ; azijn en/of azijn extract (2,4100%) ( appelwijnazijn (2,4100%) ) ; zout (0,6500%) ; melkeiwit (0,5800%) ; aroma's (0,5000%) ( natuurlijk boteraroma (bevat melk) (0,4800%), aroma's, natuurlijke aromastoffen ) ; verdikkingsmiddelen (0,1500%) : johannesbroodpitmeel (E 410) (0,1500%), stabilisatoren : guarpitmeel (E 412), carrageen (E 407) ; conserveermiddel (0,1000%) : kaliumsorbaat (E 202) (0,1000%) ; kleurstof (0,1000%) : beta-carotene (E 160a(i)) (0,1000%) ; kruiden en specerijen (0,0500%) ( witte peper (0,0500%) )
Element | Waarde |
---|---|
Verzadigde vetten | 19,33 GRAM |
Koolhydraten | 3,92 GRAM |
Vezels | 0,02 GRAM |
Energie | 280 KILOCALORIE |
Energie | 1.155 KILOJOULE |
Vetten | 28,81 GRAM |
Eiwitten | 1,53 GRAM |
Zout | 0,96 GRAM |
Sodium | 404,42 MILLIGRAM |
Suikers | 0,58 GRAM |