Scoor deze zomer met heerlijke sporthapjes van Rejo Spices!

Categorieën : Tips & Tricks 

De zomer van 2024 belooft een sportieve spektakel te worden met evenementen zoals het EK Atletiek, EURO2024, de Olympische Spelen, en de Tour de France. Wat is een betere manier om deze evenementen te vieren dan met heerlijke en eenvoudig te bereiden maaltijden? Bij Rejo Spices hebben we een speciale folder samengesteld met recepten die je slagers kunnen presenteren in hun meeneemtoog. Deze gerechten hoeven alleen nog opgewarmd of afgebakken te worden, zodat jouw klanten optimaal kunnen genieten van elke sportieve hoogtepunt. Hier zijn een paar smakelijke suggesties:

Nacho's met Pulled Pork

Deze smaakvolle snack is perfect voor een zomerse sportavond. Met tortillachips, lente-ui, geraspte kaas, rode puntpaprika, maïs, en onze speciale tortillasaus, creëer je in een handomdraai een heerlijk gerecht. Gelaagd en gebakken in de oven, deze nacho's zijn een gegarandeerde publiekslieveling.

Empanadas met Lamsgehakt

Proef de authentieke smaken van deze gevulde deegpakketjes. Met mals lamsgehakt en een vleugje kruiden, zijn deze empanadas perfect om van tevoren klaar te maken en op te warmen wanneer de wedstrijd begint.

Patatas “Belgas”

Voor een Belgische twist op de klassieke patatas bravas, gebruik onze unieke kipkruiden exotique, tortillasaus, en een vleugje piri piri melange. Geserveerd met twee heerlijke sauzen, zal dit gerecht zeker scoren bij elke thuiswedstrijd.

Pasta California

Een frisse, zomerse pastasalade met surimi flakes, scampi, zoete maïs, en ananas, afgewerkt met onze Thousand Islands Saus en Japanse Kruidenmelange. Dit gerecht is ideaal om koud te serveren en biedt een verfrissende optie voor warme zomerdagen.

Wrap met Gerookte Zalm en Avocado

Deze lichte en gezonde wrap combineert de rijke smaak van gerookte zalm met de romigheid van avocado. Voeg een beetje citroensap en peper toe voor extra smaak, en je hebt een perfect zomers gerecht.

Vol au Vent Fingers

Een heerlijke en verfijnde snack die perfect is voor elke gelegenheid. Deze kleine kroketjes zijn gevuld met een romige vol au ventvulling. Ideaal om voor te bereiden en snel op te warmen voor een elegante, maar gemakkelijke traktatie tijdens het kijken naar de wedstrijd.

Met deze recepten zorg je ervoor dat jouw toonbank gevuld is met internationale creaties die gemak en smaak bieden. Ze zijn eenvoudig op te warmen of koud te serveren, wat ze perfect maakt voor elke sportfan.

Hieronder vindt u al onze sportieve zomerfood recepten.