Rejo Spices - De ultieme BBQ-partner voor slagers en traiteurs

Categorieën : Tips & Tricks 

Rejo Spices - Jouw partner in BBQ-crime

De zomer is eindelijk aangebroken, en daarmee start het geliefde barbecueseizoen. Voor veel Belgen is barbecueën een gekoesterde traditie die niet verloren mag gaan. Bij Rejo Spices zijn we er om ervoor te zorgen dat uw klanten het allerbeste uit hun BBQ-ervaring halen.

Worst is de BBQ-Koning van België

Uit een recent onderzoek van VLAM* blijkt dat worst de absolute favoriet is op de Belgische BBQ. Maar liefst 34% van de Belgen kiest voor worst op de grill, gevolgd door brochettes (21%), spek (16%) en steak (16%). Ook ribbetjes (15%) en vis (14%) zijn populaire keuzes. Met onze uitgebreide selectie van kruiden, sauzen en marinades kunt u als slager of traiteur perfect inspelen op deze voorkeuren.

Barbecueën: Een Belgische Traditie

Volgens het onderzoek vindt 71% van de Belgen barbecueën een traditie die behouden moet blijven. Gemiddeld organiseren Belgen tien keer per jaar een barbecue, zowel thuis met het gezin als bij familie en vrienden. Meer dan de helft van de Belgen (54%) krijgt meteen zin om de barbecue aan te steken zodra het mooi weer wordt.

Vlees en Meer

Voor 53% van de Belgen is vlees onmisbaar bij een barbecue, en 25% ziet het heel graag op het rooster. Slechts 7% kan zonder vlees. Bij Rejo Spices begrijpen we deze passie voor vlees en bieden we producten die elke barbecue naar een hoger niveau tillen. Van sappige worstjes tot malse steaks, onze marinades en rubs zorgen voor de perfecte smaakbeleving.

Groenten en Aardappelen: Onmisbare Bijgerechten

Groenten zijn een essentieel onderdeel van de Belgische barbecue. Voor 32% van de ondervraagden zijn ze onmisbaar, en 37% heeft ze heel graag erbij. Sla, tomaten, komkommer en geraspte wortelen zijn favoriet als koude groenten, terwijl paprika, aubergine, courgette, ui, champignons en maïs vaak op de grill belanden. Met onze kruiden en sauzen kunt u deze groenten omtoveren tot heerlijke smaakexplosies.

Aardappelen zijn eveneens populair bij de barbecue, met 90% van de Belgen die ze graag erbij hebben. Gegrild, gepoft of in een aardappelsalade – aardappelen zijn veelzijdig en altijd een hit.

Perfecte Drankjes bij de BBQ

Geen barbecue is compleet zonder de juiste drankjes. Wijn (rood, wit en rosé) blijft de favoriet, gevolgd door water, frisdrank en bier. Zorg ervoor dat u een breed scala aan drankopties aanbiedt om aan de voorkeuren van al uw klanten te voldoen.

Rejo Spices: Uw Partner in BBQ-Crime

Bij Rejo Spices begrijpen we wat een BBQ speciaal maakt. Als toeleverancier voor slagers en traiteurs bieden we een uitgebreid assortiment aan kruiden, sauzen en marinades die uw barbecuegerechten tot een succes maken. Samen zorgen we ervoor dat uw klanten optimaal kunnen genieten van hun barbecue-avonden.

Laten we samen deze zomerse traditie voortzetten en de BBQ-ervaring van uw klanten naar e7en hoger niveau tillen!

*Bron: Online kwantitatief onderzoek door iVox, uitgevoerd bij 1000 Belgen ouder dan 18 jaar (juni 2024).