Hollandaisesaus

Hollandaisesaus

Culinaire sauzen

Lekkere volle botersmaak in balans gebracht met een subtiele zurige toets, dat is waar deze saus voor staat. Een hollandaise matcht optimaal met delicate componenten zoals vis en asperges, maar kan ook opgewerkt worden: varieer met mosterd voor een dijonnaise of met wat opgeklopte room voor een luchtige mousseline.

Bewaren bij kamertemperatuur.

Bewaren bij kamertemperatuur.

Verkrijgbaar als:

  • AW09998-02 - Doypack (1 L)
Glutenvrij
Zonder toegevoegd MSG
Vegetarisch
Speciale noden
Glutenvrij
Vegetarisch
Zonder toegevoegd MSG
Productassortiment
Apollo Professional
Water, 14% boterconcentraat (MELK), 4% eigeelpoeder (EIGEEL*, zout, maltodextrine, antiklontermiddel: E551), gemodificeerd maïszetmeel, witte wijnazijn, zout (bevat antiklontermiddel: E535), MELKeiwit, 0,5% natuurlijk boteraroma (bevat MELK), dragon witte wijnazijn (water, witte wijnazijn, natuurlijk dragonaroma), natuurlijke aroma's, verdikkingsmiddelen: E412, E415; witte peper, conserveermiddel : E202; antioxidant: E385. * afkomstig van scharreleieren.
Element Waarde
Verzadigde vetten 10,43 GRAM
Koolhydraten 3,56 GRAM
Vezels 0,16 GRAM
Energie 168 KILOCALORIE
Energie 695 KILOJOULE
Vetten 16,29 GRAM
Eiwitten 1,53 GRAM
Zout 1,42 GRAM
Suikers 0,39 GRAM