Aardappelgratin met Gratinsaus Broccoli
- Aardappelen & groenten
- Vegetarisch
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1,5 kg aardappelen geschild (in schijfjes gesneden van 3mm)
- 500 ml culinaire room
- 200 g gratinkaas gemalen
- 1 kg GRATINSAUS BROCCOLI
- 20 g DIPPER ITALIAANS MET KAAS
Bereiding
- Vermeng de room met de GRATINSAUS BROCCOLI en de helft van de gemalen gratinkaas.
- Schik in een schaal: aardappelschijfjes, beetje saus en herhaal tot alle ingrediënten verwerkt zijn.
- Bestrooi met de rest van de gemalen gratinkaas.
- Bak de gratin in een warme luchtoven of combisteamer op 130°C gedurende ongeveer 60 à 80 min.
- Snel terug koelen en bestrooien met de DIPPER ITALIAANS MET KAAS.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden