Aardappelgratin met Gratinsaus Broccoli

Aardappelgratin met Gratinsaus Broccoli

  • Aardappelen & groenten
  • Vegetarisch

Onze producten in dit recept

Ingrediënten

  • 1,5 kg aardappelen geschild (in schijfjes gesneden van 3mm)
  • 500 ml culinaire room
  • 200 g gratinkaas gemalen
  • 1 kg GRATINSAUS BROCCOLI
  • 20 g DIPPER ITALIAANS MET KAAS

Bereiding

  1. Vermeng de room met de GRATINSAUS BROCCOLI en de helft van de gemalen gratinkaas. 
  2. Schik in een schaal: aardappelschijfjes, beetje saus en herhaal tot alle ingrediënten verwerkt zijn.
  3. Bestrooi met de rest van de gemalen gratinkaas.
  4. Bak de gratin in een warme luchtoven of combisteamer op 130°C gedurende ongeveer 60 à 80 min. 
  5. Snel terug koelen en bestrooien met de DIPPER ITALIAANS MET KAAS.