Afrikaanse aartappelslaai
- Aardappelen & groenten
- Varken
- Maaltijdsalades
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 500 g chorizo, in blokjes gesneden
- 750 g aardappelen, geschild in blokjes gesneden, beetgaar gekookt en snel terug gekoeld
- 150 g rode paprika, in blokjes
- 250 g witte selder, fijn gesneden
- 250 g sjalot, in blokjes
- 50 g lente-uitjes, diagonaal gesneden
- 20 g KNOFLOOKPUREE
- 1 kg VINAIGRETTE MAISON
Bereiding
Voorbereidingstijd : 20 min
- Bak de blokjes chorizo goudbruin, laat uitlekken op keukenpapier.
- Vermeng de aardappelen met 350 g chorizoblokjes, paprika, selder, sjalot en de lente-uitjes.
- Voor de dressing : vermeng de VINAIGRETTE MAISON, KNOFLOOKPUREE, voeg deze toe aan de aardappelsalade en vermeng nogmaals.
- Schik in een schaal en garneer met de resterende chorizoblokjes.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden