Asperge-kalkoen salade
- Smeersalades
- Kip / Gevogelte
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 100 g kalkoenham in fijne reepjes
- 500 g groene asperges schuin gesneden in stukjes
- 500 g Granny Smith appelen in julienne gesneden
- 200 g gekookte eieren (2x door de eiersnijder)
- 50 g FRUITMARINADE
- 500 g EXOTISCHE SAUS
Bereiding
Voorbereidingstijd : 10 min
- De asperges garen gedurende 6 min op 95°C onder vacuüm en direct afkoelen in koud water.
- De appelen mengen met de FRUITMARINADE en vervolgens alles samen mengen met de EXOTISCHE SAUS.
- Garneren met stukjes groene asperges, appels en stukjes kalkoenham.
- Presenteren in een mooie schotel of schaal.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden