Aspergerolletjes in Hollandaisesaus
- Aardappelen & groenten
- Traiteurgerechten
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 250 g gerookte zalm
- 100 g culinaire room
- 4 gekookte eieren, fijn gesneden
- 1 kg groene en/of witte asperges
- 10 g fijn gesneden bieslook
- 500 g HOLLANDAISESAUS
Bereiding
Voorbereidingstijd : 15 min
- De asperges vacuüm koken op 95°C gedurende 8 minuten (afhankelijk van de dikte van de asperges)
- De asperges oprollen per 3 stuks in een sneetje gerookte zalm.
- Meng de HOLLANDAISESAUS met de culinaire room.
- Presenteren in een schotel en lichtjes oversauzen op de een van de zijkanten. Laat de kant van aspergetoppen vrij.
- Afwerken met gekookte eieren en fijn gesneden bieslook.
TIP: Varieer naar keuze door eventueel de zalm door gekookte ham te vervangen.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden