Barbecue aardappel
- Aardappelen & groenten
- Bijgerechten
- Varken
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 100 g culinaire room 20%
- 1 kg grote aardappelen
- 50 g blokjes emmentaler
- 20 g gehakte bieslook
- 250 g gestoofde champignons
- 50 g boter,
- 100 g gerookt spek in stukjes, kort afgebakken
- 10 g SALATWURZE
- 10 g AARDAPPELMIX UI/BIESLOOK
Bereiding
Voorbereidingstijd : 20 min
- Aardappelen wassen en gaar steamen(eventueel vacuüm) in de oven.
- Deksel afsnijden en een deel van de pulp uithalen, (zorg dat je niet teveel uithaalt, anders blijft deze niet mooi in vorm na opvullen).
- De aardappelpulp vermengen met room - boter – kaas – bieslook, champignons en gebakken spek.
- Op smaak brengen met AARDAPPELMIX UI/BIESLOOK.
- Deze vulling terug in de aardappel lepelen of spuiten, deksel terug opzetten.
- Afwerken en presenteren in een gepaste verpakking.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden