Barbecue groentensalade
- Barbecue
- Vegetarisch
- Maaltijdsalades
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1l water
- 300 g bloemkool, in roosjes en geblancheerd
- 300 g broccoli, in roosjes en geblancheerd)
- 300 g witte kool, in julienne
- 300 g tomaat, in brunoise
- 300 g komkommer, ontpit en in brunoise
- 300 g wortel, in slierten gesneden met een dunschiller, licht geblancheerd of gestoomd
- 960 ml VINAIGRETTE FRANS
- 500 g SPIRELLI LEGUMES
Bereiding
Voorbereidingstijd : 20 min
1. Meng 1 l water met de SPIRELLI LEGUMES, laat minimum 2 uur wellen in de koeling.
2. Meng alle overige ingrediënten en de VINAIGRETTE FRANS onder de pasta.
3. Presenteer in een mooie schotel of schaal.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden