Barbecue rijstsalade
- Barbecue
- Varken
- Maaltijdsalades
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 250 g gekookte ham
- pijpajuin
- 1 l water
- 50 g rozijnen
- 500 g INDISCHE RIJSTMIX
- 100 g CURRYSAUS MET ROOM
- 300 g GRAAN-MOSTERD VINAIGRETTE
- 5 g KURKUMA GEMALEN
- 1 stuk KOOKZAKKEN 300x400
Bereiding
Voorbereidingstijd : 15 min
- De INDISCHE RIJSTMIX samen koken met het water en de KURKUMA in een KOOKZAK 300 x 400 gedurende 25 minuten op 95°C.
- Draai halverwege de kooktijd eens de zak om, koel zo snel mogelijk terug.
- De gekookte ham zeer fijn snijden en de rozijnen laten wellen in witte wijn of water.
- Afwerking: alles samen mengen met de GRAAN-MOSTERD VINAIGRETTE en de CURRYSAUS MET ROOM.
- Presenteren in grote schotel en garneren met fijngesneden pijpajuin.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden