BBQ Taboulesalade
- Barbecue
- Vegetarisch
- Maaltijdsalades
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 450 g rozijnen
- 300 g wortelen, in fijne brunoise
- 300 g rode, ui in fijne brunoise
- 100 g bieslook, fijn gesneden
- 450 g gezouten pinda's, verkleind
- 2 l water (op kamertemperatuur)
- 50 g goede olijfolie
- 1 kg TABOULE TUNESIEN
- 960 ml VINAGRETTE FRANS
- 60 g PEPPER & SALTMIX
Bereiding
- Meng de TABOULE TUNESIEN met het water en de olijfolie, laat 1 uur wellen.
- Meng na het wellen alle ingredienten door de couscous.
- Meng er als laatste de VINAIGRETTE FRANS onder en presenteer in een mooie schotel.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden