Beef-Pepper salade
- Rundvlees
- Smeersalades
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg rundsvlees 2x door de 3,5 mm plaat
- 200 g groene selder, in fijne brunoise
- 50 g boter
- 5 g NITRIETPEKELZOUT
- 1 kg CALYPOSOSAUS
- 20 g KNOFLOOKPEPER
Bereiding
Voorbereidingstijd : 20 min
- Meng het gemalen rundvlees met het NITRIETPEKELZOUT, laat minstens twee uur rusten in de koeling.
- Smelt de boter in de pan, bak het rundvlees rul, kruid met KNOFLOOKPEPER en laat zo snel mogelijk afkoelen.
- Meng met de groene selder en met de CALYPSOSAUS.
- Presenteer in mooie schaal en garneer met een flinke streep groene selder.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden