Beenham met honing mosterdsaus
- Traiteurgerechten
- Varken
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- Beenham (sneden van 10x10 cm 1 cm dik)
- 1 l culinaire room
- 1 l HONING MOSTERDSAUS
Bereiding
- Meng de HONING MOSTERDSAUS met de culinaire room en breng naar kookpunt, laat 3 minuten zachtjes koken.
- Koel zo snel mogelijk terug.
- Giet een laag van deze saus op de bodem van een schotel
- Leg de beenham dakpansgewijs boven op de saus .
- Napeer de beenham in het midden met een streep saus .
Tip: De beenham kan ook vervangen worden door gebakken sneden gebakken ardeens gebraad.
Meng eventueel wat groentjes in de saus, bv jonge worteltjes of bloemkool, ...
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden