Bloemkoolsoep met citroen en kurkuma
- Soepen
- Kip / Gevogelte
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 50 g olijfolie
- 250 g ajuin in grove brunoise
- 1 kg bloemkoolroosjes, vers of diepvries
- 2 l water
- 2 citroenen
- 50 g KIPPENBOUILLONPOEDER
- 10 g KURKUMA GEMALEN
- 1 kg BASISCREMESOEP
- 5 g DILLEPUNTEN
- 5 g SOEPKRUIDEN
Bereiding
- Verhit de olijfolie en stoof de ajuin aan.
- Voeg de bloemkool, water, KIPPENBOUILLONPOEDER en KURKUMA toe.
- Laat 20 minuten zachtjes koken en mix de soep.
- Maak gestes van de citroenen en snij fijn, pers de citroenen daarna uit.
- Voeg de BASISCREMESOEP toe, laat even doorkoken en breng op smaak met de SOEPKRUIDEN.
- Werk de soep af met de DILLEPUNTEN en het citroensap.
- Garneer met de gestes van citroen.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden