Boerderijhert met een dragonsausje
- Traiteurgerechten
- Wild
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 150 ml culinaire room
- 50 ml vloeibare vetstof
- 20 st steaks van boerderijhert (90 g/st)
- 900 g JUSSAUS CULINAIR
- 300 g GRAND VENEURSAUS
- 10 g DRGAONBLAD GESNEDEN
- 20 g PEPPER & SALTMIX
Bereiding
Voorbereidingstijd : 25 min
- De JUSSAUS CULINAIR en de GRAND VENEURSAUS koud mengen met de culinaire room en het DRAGONBLAD GESNEDEN.
- Kruid het boederijhertenvlees met de PEPPER & SALT MIX.
- Kleur de hertensteaks kort aan in de vloeibare boter, koel zo snel mogelijk terug.
Tip: Het vlees kan ook vacuüm gegaard worden op 54°C met 100% stoom gedurende 35 minuten. Koel daarna zo snel mogelijk terug
Presenteer met een lekkere puree of stoemp.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden