Ingrediënten
- 1 kg varkensfilet, in medaillons van 100 g
- 200 g kruidenkaas natuur
- tomaat, in schijfjes
- 10 sneden gedroogde ham
- 100 g TOP MARINADE ECHALOTTE
- 40 g DIPPER TOSCAANS
Bereiding
Voorbereidingstijd : 30 min
- Meng de kruidenkaas natuur met de DIPPER TOSCAANS.
- Leg de medaillons op een snee gedroogde ham, smeer de in met de TOP MARINADE ECHALOTTE, snij de medaillons bovenaan kruiselings in, vul dit met de kruidenkaas.
- Leg er een schijf tomaat op.
- Vouw de gedroogde ham helemaal rond de medaillon en bind op., wrijf nog eens licht in met de TOP MARINADE ECHALOTTE.
- Werk met een toefje kruidenkaas en een stukje tomaat.
Tip: bereiding consument, 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven 160°C (afhankelijk van de dikte)
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden