Bretoens vispannetje
- Traiteurgerechten
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg visfilets in blokjes gesneden (neem hiervoor best stevige vissoorten bv; pollak, poon, rode poon, roodbaars, schelvis, wijting, enz...)
- 500 g water
- 500 g WITTE WIJNSAUS
- 10 g VISFUMET
- 50 g BRETOENSE VISSOEP
Bereiding
- Gaar de visblokjes in het water met de visfumet, neem ze uit de fumet en koel zo snel mogelijk terug.
- Bind VISFUMET met de BRETOENSE VISSOEP, voeg de WITTE WIJNSAUS toe en laat en doorkoken, koel zo snel mogelijk terug.
- Leg de visblokjes in de gewenste schotel of verpakking, overgiet met de saus.
- Werk af met wat gekookte mosseltjes( al of niet in de schelp), wat grijze garnalen en eventueel wat gemalen kaas.
Tip: snijlingen van vis zijn uiteraard ook geschikt om deze bereiding klaar te maken.
Tip voor de klant, bak in een voorverwarmde oven van 160°C, 20 à 25 minuten, afhankelijk van uw portie.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden