Calypso salade
- Varken
- Smeersalades
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1,2 kg gekruid gehakt
- 5 g NITRIETPEKELZOUT
- 100 g ROSTZWIEBELN GEFRITUURDE UI
- 100 g E.F. AUGURKJES
- 1 kg CALYPSOSAUS
Bereiding
Voorbereidingstijd : 30 min
- Gehakt minstens 6 uur voorzouten met NITRIETPEKELZOUT.
- Gehakt rul bakken, laatst de ROSTZWIEBELN GEFRITUURDE UI onder mengen en laten afkoelen.
- CALYPSOSAUS onder het rul gebakken gehakt mengen.
- Presenteren in een mooie schotel en garneren met een streep verkleinde E.F. AUGURKJES en daarnaast een crumble van ROSTZWIEBELN GEFRITUURDE UI.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden