Cannelloni van gerookte zalm
- Aperitiefhapjes
Ingrediënten
- gerookte zalm in dunne sneden
- 200 g culinaire room
- 300 g water
- 500 g gerookte vis (forel, zalm, paling, enz...)
- 100 g MOUSSEMIX
- 20 g CITROENPEPER
Bereiding
Voorbereidingstijd : 10 min
- Gerookte vis, culinaire room en water fijn mixen in een kom of in de cutter.
- MOUSSEMIX toevoegen en de mix 2 minuten verder kloppen in een keukenrobot met klopper voor een luchtige mousse.
- Leg de sneden gerookte zalm dakpansgewijs op een plastic keukenfolie.
- Beleg met mousse.
- Rol op en span de folie op tot een mooie rol.
- Laat helemaal doorkoelen in de koelkast.
- Snij in de gewenste porties en presenteer.
Tip: deze mousse kan perfect een tijdje ingevroren worden.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden