Cannelloni van Vitello Tonato
- Aperitiefhapjes
- Rundvlees
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg kalfsgebraad (verwarm oven op 270°C - kleur 10 minuten 240°C - gaar op 80°C tot een kern van 58°C met hete lucht)
- 750 g tonijn, uit blik uitgelekt
- 200 g gegrilde paprika, in blokjes (Piquillo peppers)
- 250 g tonijn, uit blik uitgelekt
- 100 g rucola gewassen
- 20 g KAPPERTJES NON PAREILLE
- 300 g FRANSE SALADESAUS
- 5 g SALADEBINDERMIX
- 500 g DRESSING CREAM
Bereiding
- Bak het kalfsgebraad en koel snel terug, snij in fijne plakjes.
- Vermeng de tonijn, gegrilde paprika, KAPPERTJES NONPAR. en de FRANSE SALADESAUS, bind dit met de SALADEBINDERMIX.
- Verdeel over de sneetjes kalfsgebraad en rol op zoals een canneloni.
- Schik de canneloni op een presenteerschaal.
- Mix de tonijn, rucola en de DRESSING CREAM.
- Dresseer de saus over de presenteerschaal en garneer.
Tip :
De vermengde tonijnsalade kan u ook als schepsalade aanbieden.
Kleur het kalfsgebraad kort aan, koel snel af en vacumeer in een vacuum krimp-, kookzak, gaar op 64°C gedurende 30 minuten per cm dikte, koel snel terug.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden