Consommé
- Soepen
- Vegan
- Vegetarisch
- Rundvlees
- Varken
- Lam / Schaap
- Wild
- Kip / Gevogelte
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 l water
- 75 g CONSOMME VLOEIBAAR
Bereiding
Bereidingstijd : 10 min
Voorbereidingstijd : 10 min
Meng de CONSOMME VLOEIBAAR met water en presenteer met de gewenste garnituur.
- consommé Aurore: julienne van kippenwit, tapioca
- consommé Belle Fermiere: julienne van gekookte rundstong, een vorm van pasta(bv farfalle)
- consommé Bouquetiére, mengeling van fijn gesneden seizoen groenten
- consommé Brunoise: in dobbelsteentjes gesneden groenten.
- consommé Carmen: julienne van tomaten, paprika, rijst, kervelpluksels.
- consommé Celestine: in fijn julienne gesneden pannenkoeken met tuinkruiden.
- consommé Dubarry: bloemkoolroosjes en kervelpluksels.
- consommé op Schotse wijze: grove stukjes groenten en pluksels lamsvlees.
- consommé Douglas: stukjes kalfszwezerik, artisjokbodems, aspergepunten.
- consommé op Vlaamse wijze: erwtjes, kwartjes van spruiten, peterselie.
- consommé Madrilene: julienne van tomaten, fijngesneden zurkel, vermicelli.
- consommé Mikado: kippenblokjes, tomatenblokjes.
- consommé Monte Carlo: fijne julienne van pannenkoeken met tuinkruiden, wortelschijfjes, schijfjes rapen, julienne van truffel.
- consommé Niçoise: tomaten en groene boontjes in blokjes gesneden, aardappelblokjes, kervelpluksels.
- consommé Rubens: hoppescheuten.
- consommé Milanese: julienne van champignons, hesp in julienne gesneden, spaghetti.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden