Courgette rolletjes met Italiaanse saus
- Traiteurgerechten
- Vegetarisch
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 2 grote courgettes
- 450 g bladspinazie, diepvries of vers
- 30 g parmezaan , geraspt
- 1 bol mozzarella
- 1 ajuin , fijngesnipperd
- 500 g ITALIAANSE SAUS QM
- 10 g KNOFLOOKPUREE
- 2 g PEPPER & SALTMIX
- 5 g PROVENCAALSE MELANGE
- 125 g BECHAMELSAUS
Bereiding
- Snijd de courgettes over de lengte in sneden van 1 cm dik.
- Grill de courgettes en kruid met de PEPPER & SALTMIX.
- Stoof de ui aan samen met de KNOFLOOKPUREE, voeg de spinazie toe en stoof dit gaar.
- Meng de BECHAMELSAUS bij de spinazie en meng dit mooi door elkaar , koel dit snel terug.
- Maak nu rolletjes van de courgette met de BECHAMELSAUS en de spinazie en zet deze in de ITALIAANSE SAUS QM.
- Bestrooi met wat mozzarella en de PROVENCAALSE MELANGE.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden