Eendenborstfilet met Sinaasappelsaus
- Hoofdgerechten
- Wild
- Vacuümgaren
- Kip / Gevogelte
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 5 eendenborstfilets
- 400 g sinaasappelsap met pulp
- 50 g Mandarin Napoleon
- 20 g/kg KIPKRUIDEN EXOTIQUE
- VACUUMZAKKEN 300x400
- 1 kg CULINAIRE SINAASAPPELSAUS
Bereiding
- Voor de saus: Voeg de SINAASAPPELSAUS met het sinaasappelsap en de Mandarin Napoleon samen en laat kort even opkoken.
- Kruid de eendenborstfilets met KIPKRUIDEN EXOTIQUE.
- Bak beide kanten kort aan en koel snel.
- Vacuumeer in een VACUUMZAK 300x400 en gaar 15 minuten op 75°C.
- Dresseer met de SINAASAPPELSAUS.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden