Fantasia Kipsalade
- Smeersalades
- Kip / Gevogelte
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg kipfilet
- 200 g lente-ui (in ringen gesneden)
- 300 g tomaat (in blokjes)
- 30 g KIPKRUIDEN EXOTIQUE
- 1 kg THOUSAND ISLANDS SAUS
- 50 g ROSTZWIEBELN GEFRITUURDE UI
Bereiding
- Gaar de kipfilet vacuüm op 74°C gedurende 90 minuten. Koel hierna zo snel mogelijk af.
- Verklein de kip naar de gewenste grootte (pluizen of cutteren)
- Meng de kip, ROSTZWIEBELN GEFRITUURDE UI, lente-ui, tomatenblokjes met de KIPKRUIDEN EXOTIQUE.
- Voeg de THOUSAND ISLANDS SAUS toe en meng tot een homogene massa.
- Dresseer in een gepaste schaal en garneer met de gebruikte ingrediënten.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden