Gevulde champignons
- Aardappelen & groenten
- Barbecue
- Fondue, wok, gourmet, teppanyaki
- Vegetarisch
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg grote champignons (steeltje verwijderen)
- 100 g TOP MARINADE GIROLLES
- 200 GRATINSAUS BROCCOLI
- 20 g DIPPER ITALIAANS MET KAAS
Bereiding
- De champignons marineren, binnen en buitenkant met TOP MARINADE GIROLLES.
- GRATINSAUS BROCCOLI inbrengen en afwerken met DIPPER ITALIAANS MET KAAS.
- Kort bakken op de barbecue of op de gourmetplaat.
Tip: varieer door toevoegen van vleeswaren in fijne julienne bv: gekookte ham, rauwe ham, kipfilets, enz..., ook vis en schaaldieren zijn een leuke toevoeging in deze bereiding.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden