Gevulde kalfsrollade Diane saus en witloof
- Hoofdgerechten
- Traiteurgerechten
- Rundvlees
- Vacuümgaren
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 2,5 kg kalfslapjes
- 20 sneden Gandaham, fijne plakjes
- 1,5 kg grond witloof
- 50 g champignons, fijne plakjes gebakken (per kg gehakt)
- 50 g rozijnen
- 10 g pistaches (optioneel)
- 600 ml PORTOSAUS CULINAIR
- 600 ml JUSSAUS CUL
- 15 g SPECERIJENZOUT
- 2 g NOOTMUSKAAT GEMALEN
Bereiding
Voorbereidingstijd : 45 min
- Gehakt mengen met champignons, pistaches en rozijnen
- Leg de kalfslapjes open op een paar sneedjes Gandaham
- Beleg de lapjes met de gehaktmengeling
- Rol mooi op en omwikkel ze met plastiekfolie en span aan, vacuümeren
- Garen in steamer op 75 °C voor 1 h
- Voor de saus meng de PORTOSAUS CULINAIR en de JUSSAUS CUL.
- Presenteer eerst het witloof, kalfsrollade en dan de saus.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden