Gravad Lax (Gemarineerde zalm)
- Traiteurgerechten
- Voorgerechten
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 st zalmfilet, zonder vel, ontdaan van graten
- 100 g/kg GRAVED LAX MELANGE
- 1 st MAYO LIMOEN-KORIANDER
- 5 g PEPER ROSE HEEL
Bereiding
Voorbereidingstijd : 10 min
1. De zalmfilet ruim inwrijven met GRAVED LAX MELANGE en 12 uur laten marineren in de koelcel.
2. Nadien de GRAVED LAX MELANGE verwijderen en de zalm zo fijn mogelijk snijden en afwerken met wat PEPER ROSE HEEL en MAYO LIMOEN-KORIANDER.
Tip: verpak de zalmfilet meteen per portie en verkoop in de vacuümverpakking met de kruiden.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden