Halloween salade (versie 2)
- Smeersalades
- Kip / Gevogelte
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 500 g pompoenblokjes (5mm)
- 500 g kipfilet
- 150 g zoete maïs
- 6 st hard gekookte eieren
- 12 g RAS EL HANOUT
- 700 g FRANSE SALADESAUS
Bereiding
- Kook de kipfilet en laat afkoelen (kan ook via vacuumgaren: 1u15 op 72°C)
- Kruid de pompoenblokjes met RAS EL HANOUT en gaar in de steamer (12 min op 130°C). Laat afkoelen.
- Cutter de kipfilet (niet de fijn om structuur te behouden) en de eieren.
- Meng de afgekoelde pompoenblokjes met de kipfilet, de maïs en de eieren.
- Meng met de FRANSE SALADESAUS tot een homogene massa.
- Presenteer in een schaal en werk af met de gebruikte ingrediënten.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden