Kalfsblanquette vacüumbereiding

Kalfsblanquette vacüumbereiding

  • Hoofdgerechten
  • Traiteurgerechten
  • Rundvlees
  • Vacuümgaren

Onze producten in dit recept

Ingrediënten

  • 2 kg kalfsvlees in blokjes
  • 0,5 l champignons, in schijfjes
  • 300 g gehaktballetjes gekookt
  • 250 g wortel, in schijven
  • 40 g STOOFVLEESKRUIDEN
  • 1 st KOOKZAKKEN 300x400
  • 3 kg BECHAMELSAUS 

Bereiding

1. Kruid het kalfsvlees met de STOOFVLEESKRUIDEN en doe ze in de KOOKZAK.
2. Meng de gekookte gehaktballetjes, champignons en de wortelschijven onder de koude BECHAMELSAUS.
4. Giet in de kookzak en vacumeer op 98%.
5. Kook 2,5 uur op 95°C, 100% stoom.
6. Koel zo snel mogelijk terug.