Kalfsblanquette vacüumbereiding
- Hoofdgerechten
- Traiteurgerechten
- Rundvlees
- Vacuümgaren
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 2 kg kalfsvlees in blokjes
- 0,5 l champignons, in schijfjes
- 300 g gehaktballetjes gekookt
- 250 g wortel, in schijven
- 40 g STOOFVLEESKRUIDEN
- 1 st KOOKZAKKEN 300x400
- 3 kg BECHAMELSAUS
Bereiding
1. Kruid het kalfsvlees met de STOOFVLEESKRUIDEN en doe ze in de KOOKZAK.
2. Meng de gekookte gehaktballetjes, champignons en de wortelschijven onder de koude BECHAMELSAUS.
4. Giet in de kookzak en vacumeer op 98%.
5. Kook 2,5 uur op 95°C, 100% stoom.
6. Koel zo snel mogelijk terug.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden