Kalfsrolletje met asperges
- Rundvlees
- Panklaar
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 10 kalfslapjes (1° keus)
- 500 g kalfsgehakt (ongekruid)
- 20 st witte asperges (gegaard)
- 20 st groene asperges (gegaard)
- 9 g HAKSEL EXTRA HT
- 12 g TASTE SENSATION ASPERGE
- DRY GLAZE TOSCAANS
Bereiding
- Gaar de asperges vacuüm 4 min op 70°C en koel af in ijswater.
- Kruid het gehakt met de TASTE SENSATION ASPERGE en de HAKSEL EXTRA HT.
- Leg de kalfslapjes op de werktafel en bedek ze met een dun laag gehakt (+- 50 g).
- Leg er 2 groene en 2 witte asperges op en rol op.
- Bind het rolletje op met garen en werk de buitenkant af met DRY GLAZE TOSCAANS.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden