Macaroni Deluxe
- Pasta
- Varken
- Kip / Gevogelte
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 50 ml vloeibare vetstof
- 50 g ajuin, in brunoise
- 100 g champignons, in schijfjes gesneden
- 100 g wortel, in staafjes gesneden
- 250 g broccoli roosjes, kort geblancheerd
- 200 g beenham, in reepjes of blokjes gesneden
- 200 g kippenreepjes, gekruid en gebakken
- 100 g gemalen kaas
- 0,5 kg DIVELLA FUSILI
- 25 g DIPPER ITALIAANS MET KAAS
- 1 kg KAASSAUS
- 1,25 kg BECHAMELSAUS
Bereiding
- Kook de DIVELLA FUSILI beetgaar in gezouten water, koel zo snel mogelijk terug.
- Meng de BECHAMELSAUS en de KAASSAUS koud onder elkaar.
- Verhit de vetstof en fruit de ajuin aan, voeg de wortelstaafjes toe en laat even garen.
- Voeg de champignons toe en laat deze garen, koel zo snel mogelijk terug.
- Meng nu alles voorzichtig koud onder elkaar en portioneer in de gewenste verpakking.
- Werk af met de gemalen kaas en de DIPPER ITALIAANS MET KAAS.
Tip: bak af in een voorverwarmde oven, 20 minuten op 180°C.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden