Mosselen in Italiaanse saus
- Traiteurgerechten
- Vacuümgaren
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg mosselen
- 150 g witte wijn
- 250 g ITALIAANSE SAUS QM
- 20 g VISKRUIDEN MET ZOUT
- 1 st KOOKZAKKEN 350x500
- 10 g KNOFLOOKPUREE
Bereiding
Voorbereidingstijd : 20 min
1. Spoel de mosselen en reinig ze indien nodig, laat uitlekken.
2. Meng de witte wijn met de VISKRUIDEN MET ZOUT en KNOFLOOKPUREE, voeg de ITALIAANSE SAUS QM toe, meng alles goed onder elkaar.
3. Voeg de mosselen toe en meng nog eens goed onder elkaar.
4. Breng alles in de KOOKZAK 350x500, vacumeer.
5. Stoom de mosselen 20 minuten op 95°C.
Tip: door deze manier van koken zullen de mosselen super sappig zijn en heerlijk van smaak
Bak eventueel 100 g fijngesneden chorizo krokant in een klontje boter en voeg aan de bereiding toe voor het sealen van de kookzak.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden