Ovenschotel met vis en broccoli
- Traiteurgerechten
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 800 g mengeling van licht gepocheerde vis
- 1 kg geblancheerde groenten, verkleind
- 1 kg PUREE PARFAIT
- 1 kg GRATINSAUS BROCCOLI
- 10 g PEPPER & SALTMIX
Bereiding
- Meng de geblancheerde groenten met de PEPPER & SALT MIX.
- Laagje PUREE PARFAIT, laagje vis, laagje groenten, laagje GRATINSAUS BROCCOLI.
- Afwerken met een weinig gemalen kaas.
- Gratineren in de oven op 180°C gedurende 30 minuten.
Tip: meng de GRATINSAUS BROCCOLI eventueel met 100 g melk om een iets dunnere saus te bekomen.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden