Paella
- Hoofdgerechten
- Traiteurgerechten
- Kip / Gevogelte
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 300 g plantaardige olie
- 1 l water (1 l/kg rijst)
- 500 g erwtjes
- 1 kg kippenvleugels (gekruid en voorgegaard)
- 1 kg zeevruchtenmix
- 1 kg scampi 16/20 (gepeld)
- 1 kg vongole (vers of diepvries)
- 500 g witte visfilet (stevige soort)
- 1 zoete rode puntpaprika
- 1 kg RIJST NATUUR
- 300 g/kg PAELLAMIX
- VISKRUIDEN MET ZOUT (naar smaak)
- KNOFLOOKPEPER (naar smaak)
- KOOKZAKKEN 400x600
Bereiding
- Meng de RIJST NATUUR met het water en de PAELLAMIX en doe in een KOOKZAK 400x600. Gaar deze op 95°C gedurende 1u.
- Kruid de zeevruchten met VISKRUIDEN MET ZOUT en bak ze in de pan.
- Kruid de scampi met KNOFLOOKPEPER en bak ze in de pan.
- Bak de vongole af tot ze open zijn en gaar de witte visfilet.
- Meng de rijst met verschillende vissoorten, voeg de kippenvleugels toe en garneer met de puntpaprika en de erwtjes.
Wenst u een sterkere smaak? Gebruik 150g/kg KIPPENBOUILLONPOEDER (S02747)
Een minder zoute variant? Gebruik 150 g/kg GEVOGELTE-BOUILLON (R057801).
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden