Paëlla met vis
- Hoofdgerechten
- Traiteurgerechten
Ingrediënten
- 750 g voorgekookte mosselen
- 750 g voorgekookte gamba's
- 1 kg ongekookte rijst
- 2,5 l water
- 200 g slaolie
Bereiding
- Doe de ongekookte rijst in de diepe ovenschaal en voeg hier vervolgens het water aan toe.
- Vermeng dan de PAELLAMIX en de slaolie door de ongekookte rijst en water.
- Verwarm de combisteamer tot 100°C.
- Plaats de ovenschaal in de steamer en stoom alles gaar op 100°C en 100% stoom gedurende 20 minuten.
- Meng vervolgens het mengsel na afloop nog goed door zodat alle kruiden goed verdeeld zijn.
- Voeg nu als laatste de voorgekookte mosselen en gamba's hieraan toe.
- Presenteer op mooie langwerpige schaal en garneer af.
Tip: garneer eventueel af met rivierkreeftjes
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden