Pasta California
- Pasta
- Maaltijdsalades
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 liter water
- 1 kg surimi flakes
- 20 st scampi
- 300 g zoete maïs
- 500 g ananas
- 500 g SPIRELLI MAISON
- 1,5 kg THOUSAND ISLANDS SAUS
- 10 g/kg JAPANSE KRUIDENMELANGE
- 2g/kg TOPMA CLEAN
- PEPPER & SALTMIX
Bereiding
- Wel de SPIRELLI MAISON in het water en laat een nacht rusten in de koeling.
- Bak de scampi in de PEPPER & SALTMIX.
- Verklein de surimi flakes.
- Doe de SPIRELLI MAISON, scampi, surimi, maïs en ananas in een mengkom en kruid af met de JAPANSE KRUIDENMELANGE.
- Voeg de THOUSAND ISLANDS SAUS en de TOPMA CLEAN toe aan de massa en meng voldoende.
- Presenteer in een take away pastabeker of in een schaal voor in de toonbank.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden