Pasta Puttanesca
- Pasta
- Traiteurgerechten
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 100 g olijven, groen en zwart, in ringen gesneden
- 50 g ansjovis, blik
- 50 g platte peterselie, fijn gehakt
- 20 g KNOFLOOKPUREE
- 500 g GROOTMOEDERS TOMATENSAUS
- 500 g TOMAAT BASILICUM CULINAIR
- 5 g CHILLIES GEMALEN
- DIVELLA FUSILI
Bereiding
- Verhit de olijfolie en fruit de KNOFLOOKPUREE aan.
- Voeg er de GROOTMOEDERS TOMATENSAUS, TOMAAT BASILICUM CULINAIR, CHILLIES GEMALEN, olijven en ansjovis bij, breng aan de kook en laat 5 minuten pruttelen.
- Kook de DIVELLA FUSILI ondertussen.
- Presenteer in een mooie schotel of in portiebakjes.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden