Penne met broccoli en ham
- Pasta
- Varken
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 300 g melk
- 1 kg gekookte ham
- 100 g gemalen Gruyèrekaas
- 1 kg GRATINSAUS BROCCOLI
- 1 kg DIVELLA PENNE ZITI RIGATA
- 20 g DIPPER ITALIAANS MET KAAS
Bereiding
- Kook de PENNE ZITI RIGATE 27 Divella beetgaar in ruim kokend water en koel zo snel mogelijk terug.
- De GRATINSAUS BROCCOLI koud mengen met de melk.
- De ham, kaas en DIVELLA PENNE ZITI RIGATE toevoegen.
- Presenteren in een schotel en afwerken met gemalen Gruyèrekaas en kleine roosjes broccoli, strooi de DIPPER ITALIAANS MET KAAS erop als afwerking.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden