Pepperoni kip
- Hoofdgerechten
- Traiteurgerechten
- Kip / Gevogelte
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 rode paprika in brunoise
- 1 groene paprika in brunoise
- 250 g tomaat ontpit en in blokjes
- 250 g courgette in brunoise
- 1,5 kg kippenvlees (in blokjes)
- 1 grote ajuin in brunoise
- 1 l culinaire room
- 30 g KIPKRUIDEN EXOTIQUE
- 250 g ROZE PEPERPASTA
Bereiding
1. Bak het kalkoenvlees of kippenvlees af met KIPKRUIDEN EXOTIQUE.
2. Stoof de ajuin, paprika en courgette gaar.
3. Meng de ROZE PEPERPASTA koud op met de room.
4. Voeg alles samen. Laat alles nog even doorkoken en voeg tenslotte de tomaten toe.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden