Short Ribs Hot & Spicy

Short Ribs Hot & Spicy

  • Barbecue
  • Hoofdgerechten
  • Rundvlees

Ingrediënten

  • 1.5 kg Shortribs (Runderribben met een mooi lapje vlees nog aan gezaagd op ong. 5 cm stukken)
  • 250 g water
  • 500 g WOKSAUS HOT & SPICY 
  • 30 g PEPPER & SALT MIX 
  • 1 st KOOKZAKKEN 300x400

Bereiding

  1. Meng de Short-Ribs met de PEPPER & SALT MIX en meng zeer goed.
  2. Breng in de KOOKZAK 300 x 400.
  3. Voeg het water en de WOKSAUS HOT & SPICY bij in de KOOKZAK.
  4. Gaar 5 uur in de steamer op 90%°C met minimum 90% stoom.
  5. Koel zo snel mogelijk terug en presenteer in een mooie schotel in de toonbank.

Tip: kan ook als bbq gerecht; zeef de ribben en vang de saus op na garing en dep de ribben wat droog. Zo kan de klant ze kort grillen.

Geef de saus apart mee om in de laatste minuten op de barbecue nog eens te lakken.