Spaghetti met beenham in Supremesaus
- Pasta
- Varken
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg beenham (in reepjes)
- 300 g bleekselder
- 1 kg VOORGEKOOKTE SPAGHETTI PASTA DELLA MAMMA
- 1,5 kg SUPREMESAUS CULINAIR
- 15 g NORMANDISCHE KRUIDEN
- PEPPER & SALTMIX
Bereiding
- Snij de bleekselder in stukjes en kruid met PEPPER & SALTMIX. Bak deze vervolgens beetgaar en koel zo snel mogelijk af.
- Kruid de beenhamreepjes met de NORMANDISCHE KRUIDEN en bak deze krokant. Koel zo snel mogelijk af.
- Meng de SUPREMESAUS onder de VOORGEKOOKTE SPAGHETTI zodat de saus goed onder de pasta is verdeeld.
- Verdeel de pasta over bakjes (dagschotel) of presenteer in een schaal (traiteurgerecht).
- Werk af met de gebakken beenham en bleekselder.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden