Spaghetti met beenham in Supremesaus

Spaghetti met beenham in Supremesaus

  • Pasta
  • Varken

Ingrediënten

  • 1 kg beenham (in reepjes)
  • 300 g bleekselder
  • 1 kg VOORGEKOOKTE SPAGHETTI PASTA DELLA MAMMA
  • 1,5 kg SUPREMESAUS CULINAIR
  • 15 g NORMANDISCHE KRUIDEN
  • PEPPER & SALTMIX

Bereiding

  1. Snij de bleekselder in stukjes en kruid met PEPPER & SALTMIX. Bak deze vervolgens beetgaar en koel zo snel mogelijk af.
  2. Kruid de beenhamreepjes met de NORMANDISCHE KRUIDEN en bak deze krokant. Koel zo snel mogelijk af.
  3. Meng de SUPREMESAUS onder de VOORGEKOOKTE SPAGHETTI zodat de saus goed onder de pasta is verdeeld.
  4. Verdeel de pasta over bakjes (dagschotel) of presenteer in een schaal (traiteurgerecht).
  5. Werk af met de gebakken beenham en bleekselder.