Sticky varkensribben
- Barbecue
- Hoofdgerechten
- Varken
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
10 Personen
- 10 st varkensribben
- 100 g BBQ RIB RUB
- WOKSAUS SWEET & SOUR
- VLEESBOUILLON
Bereiding
- Smeer de varkensribben in met de VLEESBOUILLON, laat best een paar uur marineren.
- Bak de ribben tot bijna gaar op een laag vuur, breng op smaak met de BBQ RIB RUB. Borstel ze op het vuur met de WOKSAUS SWEET & SOUR en bak ze op een hoog vuur tot ze helemaal gaar zijn.
Liever Oosterse style Sticky ribben? Neem dan een andere woksaus uit ons uitgebreid gamma van woksauzen. vb. WOKSAUS SZECHUAN.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden