Tagliatelli Carbonara
- Pasta
- Varken
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 600 g gerookt spek (in blokjes, reeds gebakken en afgekoeld)
- 300 g culinaire room
- Parmezaanschilfers
- 1 kg VOORGEKOOKTE TAGLIATELLI PASTA DELLA MAMMA
- 700 g WITTE WIJNSAUS
- DIPPER ITALIAANS MET KAAS
Bereiding
- Meng de VOORGEKOOKTE TAGLIATELLI met de WITTE WIJNSAUS tot een homogene massa.
- Voeg de spekblokjes toe.
- Verdeel de pasta over bakjes (dagschotel) of presenteer in een schaal (traiteurgerecht).
- Werk af met Parmezaanschilfers, DIPPER ITALIAANS MET KAAS en nog wat spekblokjes.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden