Tagliatelli met asperges & Pancetta
- Pasta
- Traiteurgerechten
- Varken
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 800 g asperges (wit en groen, naar keuze)
- 500 g pancetta
- 10 gekookte eieren (grof in stukken)
- 1 kg VOORGEKOOKTE TAGLIATELLI PASTA DELLA MAMMA
- 1,4 kg MORNAYSAUS
- 20 g LASTE SENSATION LENTE
Bereiding
- Gaar de asperges vacuum 4 min op 70°C in de steamer en koel af in ijswater
- Verklein de asperges in stukjes van +-1,5 a 2 cm
- Versnipper de panchetta en bak hem kort aan koel zo snel mogelijk af
- Meng de MORNAYSAUS onder de VOORGEKOOKTE TAGLIATELLI.
- Voeg de asperges, de eieren en de panchetta toe en breng op smaak met TASTE SENSATION LENTE.
- Presenteer in een schaal of in maaltijdbakjes en garneer met asperges en panchetta.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden