Tartiflette
- Hoofdgerechten
- Varken
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 2 kg aardappelschijfjes, voorgekookt
- 500 g ajuin in halve ringen gesneden
- 600 g aangebakken gerookt spek , in dobbelstenen
- 250 g reblochon, of tartiflette kaas
- 250 ml witte wijn
- 750 ml culinaire room
- 500 g KÄSLI PASTA
- 20 g KNOFLOOKPUREE
- 15 g PEPPER & SALT MIX
Bereiding
- Bak de ajuinringen aan in wat vloeibare boter, breng op smaak met de PEPPER & SALT MIX, stoof ze net beetgaar, koel terug.
- Meng de KÄSLI PASTA met de culinaire room, de witte wijn en KNOFLOOKPUREE
- Meng de aardappelschijven met het gebakken gerookt spek en ajuinringen.
- Giet een klein beetje van de saus onderaan de gewenste bakvorm en vul met de aardappel mengeling, overgiet met de saus tot alles onder de saus zit.
- Werk af met wat stukken Reblochon.
Tip: Bakadvies voor de klant: 30 à 40 minuten op 180°C (uiteraard afhankelijk van de grootte en dikte van de verpakking).
Je kan dit recept ook zonder de specifieke kaas doen en gewoon gemalen kaas er bovenop doen.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden