Visserssalade
- Maaltijdsalades
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 200 g garnalen
- 600 g krabvlees of surimi
- 300 g tomaat in brunoise
- 200 g gerookte zalm, in snippers
- 6 gekookte eieren (2x door de eiersnijder)
- 150 g pijpajuin ringen
- 2 l water
- 1 kg SPIRELLI JARDINIERRE
- 1 kg VINAIGRETTE MAISON
- 1 kg EXOTISCHE SAUS
- 15 g/kg VISKRUIDEN MET ZOUT
Bereiding
Voorbereidingstijd : 15 min
- Wel de SPIRELLI JARDINIERRE gedurende 1 nacht in het water.
- De EXOTISCHE SAUS met de VINAIGRETTE MAISON mengen.
- Alle andere ingrediënten toevoegen.
- Presenteren in een mooie schaal, of individuele verpakkingen en garneren met de gebruikte ingrediënten.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden