Vol au Vent Fingers
- Aperitiefhapjes
- Kip / Gevogelte
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 l kookvocht van de kip + 15 g KIPPENBOUILLON
- 1 l culinaire room
- 500 g gekookte en gepluisde kipfilet
- 250 g gekookte kippenbillen (verkleind)
- 150 g gemalen kaas
- 1 limoen
- 15 g KIPKRUIDEN ZONDER ZOUT
- 100 g WITTE ROUX DU CHEF
- 340 g BECHAMELSAUSPOEDER SOL
- 60 g GELATINE SUPER
- SFINC DRY FIBER
- VLOEIBARE BATTER
- PAN PANKO
Bereiding
- Los het BECHAMELSAUSPOEDER SOL op in het kookvocht met KIPPENBOUILLON en de culinaire room.
- Voeg de WITTE ROUX DU CHEF toe en laat goed doorkoken.
- Neem van het vuur en meng er de GELATINE SUPER onder, samen met de gemalen kaas en het sap van de limoen.
- Kruid het gekookte kippenvlees af met de KIPKRUIDEN ZONDER ZOUT en voeg toe aan de saus.
- Stort het mengsel uit op een ondiepe plaat en dek af met plastiekfolie om kortsvorming te voorkomen.
- Laat 1 nacht in de koeling.
- Snij langwerpige smalle repen uit het deeg.
- Doe deze eerst door de SFINC DRY FIBER, dan door de VLOEIBARE BATTER en als laatste door de PAN PANKO.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden