Ingrediënten
- verse zalm (in sneetjes van +- 5 mm dikte)
- gemalen kaas
- spinazie (vers geblancheerd of ontdooid)
- LASAGNEVELLEN 30X40 CM PASTA DELLA MAMMA
- PORTOFINO SAUS
- MORNAY SAUS
Bereiding
- Bedek de bodem van de schotel met 3 lepels MORNAY SAUS en verdeel de spinazie over de saus.
- Leg sneetjes zalm op de spinazie.
- Maak een laag PORTOFINO SAUS.
- Bedank vervolgens met de LASAGNEVELLEN.
- Herhaal dit tot de schaal vol is, eindig met de MORNAY SAUS.
- Bedek de schotel royaal met gemalen kaas.
- Bak de schotel voor 45 minuten op 160°C.
- Koel zo snel mogelijk af om makkelijk te portioneren.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden