Zoete varkensribben (vacuümgaring)
- Barbecue
- Varken
- Vacuümgaren
Onze producten in dit recept
Ingrediënten
- 1 kg varkensribben
- 20 g OVENSPEKKRUIDEN
- 150 g PUSTA MARINADE
- 1 st VACUUMZAKKEN 150x500 150µ
- 100 g LAKMARINADE HONING
Bereiding
Voorbereidingstijd : 20 min
- Meng de PUSTA MARINADE met de LAKMARINADE HONING, borstel de ribben met deze mengeling.
- Strooi de OVENSPEKKRUIDEN erover en stop in de VACUÜMZAKKEN 150x500 (150µ), vacuüm trekken.
- Gaar in de steamer op 75°C gedurende 3 uur 30 minuten.
- Koel zo snel mogelijk terug. Deze kunnen na afkoeling in de toonbank.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Rejo's kruiden en specerijen en andere Rejo producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden